1. Algemeen

U mag deze website en de informatie op deze website gebruiken als u zich volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst gesteld worden. Wood-plan kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

2. Intellectuele eigendomsrechten

U erkent uitdrukkelijk dat al de verstrekte informatie en gegevens eigendom zijn en blijven van Wood-plan. De teksten, afbeeldingen en andere items op de website worden door het auteursrecht beschermd. Wilt u ze reproduceren of verspreiden, dan moet u hiervoor de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Wood-plan verkrijgen, tenzij dat volgens de bepalingen van de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten niet nodig is. U hebt bijvoorbeeld het recht om informatie van deze website te downloaden en te reproduceren voor privé-gebruik.

3. Aanbrengen van een hyperlink naar de website van Wood-plan

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de Wood-plan-website. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Wood-plan-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van Wood-plan. U kunt uw verzoek sturen naar Wood-plan door middel van het contactformulier dat u op de website vindt.

4. Aansprakelijkheid van Wood-plan

De informatie op de Wood-plan website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Wood-plan streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn, vergissingen bevatten of afwijkingen in technische specificaties bevatten, dan kan Wood-plan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

facebook_page_plugin

Contact

Wood-plan bvba
Kleine Pathoekeweg 40
8000 Brugge

T 050 32 16 12
BE 0694 795 657